БожеВiльно 4

Ти просто зробив рокіровку -
Свій перший/останній крок.
Чотири болючих роки
Спустили за нас гачок.

Тура залишає поле,
На відстані мала сенс.
Ілюзії стали болем,
Свідомо самотня. Прогрес!
 


Рецензии