Великдень

...за це розплатився своїм життям...
 ...хоча перейшов у нове...
...до Батька прохання за всіх послав...
 ...що досі чіпляє живе...
 
...бо попрохав прощення гріхів...
 ..і царство Боже гряде...
...Син Бога що любить інших Богів...
 ...любов він до нас веде...

...за ним ми повинні іти і терпіти...
 ...всі муки що шлються щодня...
...пройдем і вугілля гаряче...
 ...не буде страшною колюча стерня...

...чекати - це значить мати велику силу...
...терпіння та ласку - також...
...любити і щиро вірити, Богу...
...це варто й для себе...
...ні гроші ні славу не забереш...
 ...з собою в могилу...


Рецензии