Где ш пак той Волк краль сцё ф краль

Ну, то дамо вшам шпака вш!

Wolen Sie mich! Platz nemen diech!
Зое гаплык вставыть счас штых!
Шо-то в вас шпань делЛайт от там? Га?! Сёро мно навоз?
Да я сшас вас тут в рыдЛёвк!

И на глазах всех высшых каст
Дав ТараКан гондэ Барань
Всекых дидкав ныц-ныцом варт: що? СфатГравХирВаль валяшк?
Да. Мы шпион шэ той в СШах.

Бидная срань граенц с утра вж:
Так! Мыльцанер нет на нас нерв!
Мы тут всикда сик но спусКаль праМА Ш на Маш да на Галь.

И восим раз бриль  повиртаф
Фсяку шпингаль вакрух асяв:
Да, дарагой!.. Нету сь фимМозьг а ни вав мозьГах тут моськ.

Кто где кагда
Вам вубиваф,
Шо й ТараКан эт лись Лиса й? Восем ВасьМёрк
Е, бач, в шах-тёр! А кирок дэ шоб до шопк?

Дух в йих святой, иш, вшэ ш ё, ль!

Чорнэ маньто?
Га! Так нем Янь?
Ах вы ш двулик жуль лих лабирськ!
Шо ж за шытьвёрк
Гонды а во ж? – А ек-как Пан ракСпакЗналь?!

Ныц, бач, Девятк ны вав нось!
Физика Гномика Ойц вам ет цип емына дофськ.
Ну, так шафЁр будэшь дорБР!
Та й, ой, спарСмен вав ПиньКовськ.

Мяч пака брось-к.
Слушай вапрос:
Хто дэ кагда с Качэргой дралСИК, аднака, в Миколь?
А! Ник-Алёнк ф ТамаРох?

Да, англичанц
Дав Кося в косьць!
Швабра ж пошла чысциць ятвяг! Нету-ти, моль,
Нэтры такой вж
А ны в Яновы, й ны й в Кобр. –

Хто ж Вы такой? –
Гитлер жа в Кроть!
А ны фашыст
Тут вас ны згриб п? Ну, й я й одзев для балахон:
ЗдраСтуйте, ципкы-квытка!
Мы тут ш гатуема майк! ФортачКИ Ш ф кишк чы найдёшь,
Шоп заглянул Дид Мороз.

Волка ж Ягнёнк сЕл, бач, в голь! 


Рецензии