Благаю

Кому писати? Тебе уже нема...
А iншим давно я не потрiбна.
Хоч от вiзьми й сиди сама
До поки мiсяць не засяе срiблом.

А потiм спати вся в сльозах
I втомлена уже до краю.
Самотностi непереможний страх -
позбав мене його, благаю!


Рецензии