Не бороню
Я горю і вся таю в любові
Заміж візьмеш мене по зовеш
Я віддамся тобі для любові
Чуєш мене чи ні я люблю
Твою відповідь хочу почути
Пр
До тебе до грудей пригорнусь
Що побажаєш я все подарую
Ти найкращий у світі один
Без тебе я не можу не можу
Ти мій день моя ніч мої сни
Зрозуміти я хочу тебе
Що твоє відчуває серденько
Довга пісня твоя про мене
Проспівав і як вітер гуляєш
Як поступиш зі мною візьмеш
Для життя у дорогу далеку
Чи залишусь сама у сльозах
Без надії що більш не побачу
Пр
До тебе до грудей пригорнусь
Що побажаєш я все подарую
Ти найкращий у світі один
Я не можу без тебе не можу
Ти мій день моя ніч сни в любові
Свидетельство о публикации №113050503218