Життя лайно
Заповідне місце, річка, ліс,
Ягоди, гриби, що ще бажати?
От тільки біда, кому збирати?
Вимирають села в Україні,
І здається, що я тут одна.
Молодець, хто місце це покинув!
Ну а я ще тут, і це моя біда.
Погубила я роки свої найкращі.
Хоч коханий поряд, все одно
Не відчула я свого тут счастя,
Марно все, життя моє лайно!
Свидетельство о публикации №113050409438