Iскорка
Щоб почуття були як в кінофільмах
С тобою моя зустріч на любов
І я про це ніскільки не жалію
Подарок ти від Бога для мене
Пр 2р
Я Богу вдячний, що тебе я зустрів
Тепло любові народилося у серці
Немов з криниченьки цілющу воду п’ю
Губів твій смак такий я відчуваю
Моя любов і доля ти моя
А зустріч наша іскорка була
Як сонце сходить загорілися в любові
Не віру в ворожіння я циган
Любові запальної не зустріну
Мені усе в тобі є до вподоби
І хочеться любити
Мені усе в тобі є до вподоби
Спасибі Богу що ти є на цьому світі
Неначе благодать від його маю
Що найгарнішу матиму дружину
Пр 2р
Я Богу вдячний, що тебе я зустрів
Тепло любові народилося у серці
Немов з криниченьки цілющу воду п’ю
Губів твій смак такий я відчуваю
Моя любов і доля ти моя
Свидетельство о публикации №113050409214
Евдокия Никитина 05.05.2013 13:31 Заявить о нарушении