Озеро Рiца

Кавказ  обійняв  нас,  дорогами  звився,
Велич  вершин,  бездонність    провалля,
Між  ними  перлиною   сіяє  озеро  Ріца,
Казкове,  чарівне,   небесне  послання. 
Джерельна  вода,  тут  нестримні  потоки,
Над  ними  ліси -  у  незвідані  далі,
В  минуле  пройди  лишень  декілька  кроків -
Вусатий,  похмурий,  безжалісний  Сталін*.
Система  знущання  з  людей  і природи
Над  озером   шабаш  колись  святкувала…
Де  пам'ять  коротка  в  держав  і  народів,
Там  знов  зомбування   для  всіх  зазвучало.
Природа  красу  дає,  аби  людей  звеличить,
Історія  ж  навчає   їх  й  ніколи  не  научить!
                1.05.2013р.,
____________________________________________________
      * Дача    Йосипа    Сталіна


Рецензии