Народныя творы

 Ад самага ганку
 Да сіняга бору
 Чуваць на світанку
 Народныя творы
 Заціхнуць у полі –
 Падхопяць за рэчкай,
 Дзе ймжыць наваколле
 Духмянай парэчкай.
 Варожаць у садзе,
 Сакочуць ля крамы,
 З салоўкаю ладзяць
 І з ветрам таксама.
 Лікуюць аб шчасці,
 Сумуюць аб долі
 І той, хто іх чуў,
 Не забудзе ніколі.


Рецензии