Розiп яли Христа
Якою піднявсь на Голгофу Ісус.
У Діви Марії на серці тривога-
Христа закатують,на хресті розіпнуть.
Розіп'яли Христа...на хресті розіпнули...
І плаче Марія тa інші жінки.
Століття пройшли,та цього не забули,
Не забудуть про це і в наступні віки.
Розіп'яли Христа,списом бік прокололи.
Кров по тілу тече з -під ребра.
Що буде з Христом-не знали й не чули,
Та Марія весь час там з Ісусом була.
Біль і муки Христа роздались по Голгофі,
Та завадить ніхто був не в змозі катам.
Спис забруднений став від Христової крові,
Та свідомо пішов на цю смерь Ісус сам .
Пішов він на смерть,щоби нас врятувати,
Пройшов через муки і біль він терпів.
Про це ми повинні завжди пам'ятати,
Бо не раз під хрестом на Голгофу зомлів.
Тому пам'ятаймо про муки Христові,
Пам'ятаймо про те,через що він пройшов.
Шануймо Христа і живім у любові-
Ради нас він на страту свідомо пішов.
03.05.2013
Свидетельство о публикации №113050308085