Любов

               
Бажаєш бачити мене  може  не хочеш
До тебе я приходитиму в снах
Моя ти найсолодша кара в світі
Кохаю і рівную я тебе
          Пр
Любов це музика у радості і смутку
Це небо сонце,зорі, місяць ми
Це як весна, весна дарує пару
Лише думки всі різні про тебе

Ти пустоту заповнила мою
Злетіти хочеться у небо і співати
Без тебе  мені крила на печаль
Пісень сумних співати  я не хочу

Коли немає поруч і не бачу
Не знаю що робить, спокій не спить
Вогонь любові не цвіте він палить
А ти приходиш ти  жива вода

          Пр

Любов це музика у радості і смутку
Це небо сонце,зорі, місяць ми
Це як весна, весна дарує пару
Лише думки всі різні про тебе


Рецензии