54. Навколо

Небо раптово
Таке знайоме
Хмари сурові
Такі що чорні

Люди навколо
Такі щасливі
Час застиг
Ідеш зі мною?

Я не можу
Болі чекати
Я вже хочу
Тебе відчувати

Моя мила
Іди до мене
Бери за руку
Веди до дому

Змети з дороги
Крихти болю
Нам ще довго
Йти по полю.
 (02.05.13)


Рецензии