Для чого свято

Для чого свято нам ?
Горілки щоб напитись
І не піти у храм,
Щоб Богу помолитись.
               
Нема числа святам,
Так можна і упитись
І не піти у храм,
Щоб Богу помолитись.

Щоб краще жити нам
Потрібно більш трудитись
Й відвідувати храм,
Щоб Богу помолитись.

Вирішуй, друже, сам
Чи пити, чи трудитись
Й відвідувати храм,
Щоб Богу помолитись.
03.05.13.


Рецензии