Тобi Украiно

В пишних, буйних травах
Луки і долини.
Шлю привіт сердечний
Тобі, Україно!

Добрий, рідний краю!
Землякам привітним!
Річці, зелен - гаю,
Що у квітах квітне!

Серцем і душею
Я до тебе лину,
Незабутня, щира,
Моя Україно!


Рецензии