Життя сучасного хлопця

Це життя незрозуміле
Геть змінилося, зовсім -
Не любов шукає милий,
Хоче сексу він у нім!

Телевізор і комп*ютер
Заміняють йому все -
Поруч дівчини не треба,
Все, що хоче, в ньому є!

Із роботою все важче,
З кожним роком - не знайдеш!
Не біда! Ще, може, й краще -
Мама є на то, усеж!

Нагодує, попрасує
І сорочки, і штани...
Тож хлопчина не сумує,
Кризи йому не страшні!


Рецензии