Людина - всього-навсього

Людина - всього-навсього частинка Всесвіту.
І здавалося б, що вона може зробити?
Вона може бути справедивою і чесною,
Може життя своє гідно прожити!

Більшість з нас не живе, а просто існує...,
Ми блукаєм по світу, ідучи в забуття.
Не марнуючи часу, хтось дітей вчить чи будинки будує.
Ось це і є справжнє ЖИТТЯ!

Ми знаємо, що життя не вічне,
Але іноді забуваєм про це.
Усі комусь можуть життя скалічити,
А от хто відповідатиме за це?

Людина і могутня і безсила,
Але не завжди дає раду почуттям
Для когось почуття,немов, могила,
Та яма, звідки вже немає вороття.

Ну, а у когось від кохання виростають крила,
Дають натхнення й спонукають до життя.
Коли здається, що весь світ немилий
Згадай про сенс свого буття!

Людина - це велика частка Всесвіту
І могутності її немає меж.
Вона прагне бути справедливою і чесною
І  на грішний шлях її ти не звернеш!


Рецензии