Маленький хлопчик

Маленький хлопчик жив, так як належить:
Любив тварин, природу і батьків.
Він час від часу восени мав сильний нежить,
А ще вночі мав хобі  рахувать зірки.


Була у нього мрія - вічна і нетлінна,
Щоб матері дожити до весни.
Читав казки про Вінні Пуха й Чіполіно.
І завжди бачив  кольорові сни.


Робив усе по дому і бур’ян полов,
Бо поросло усе гірким полином
Він у сім років вже пізнав і біль, і кров,
Але надіявся на краще щохвилини.


Він завжди посміхався й був щасливим
Тепер уже за двох щасливим треба буть.
І я не знаю, де беруться в нього сили,
Щоб далі прокладать  свою нелегку путь.


Рецензии