Sunny

Моя любов прямує у безмежність,
Як райдуга кудись прямує в лузі.
Це, однозначно, свідчить про належність
Тебе до моїх самих ліпших друзів.



І хай не дуже дійсна ти і часом не раціональна,
Тобі це можна, ти така як є.
Мабуть, скоріше ти казкова і реально-нереальна.
Незрозуміла багатьом, як ряд Фур’є.



Між нами треба ставить знак подібності,
Бо ми з тобою більше схожі ніж несхожі.
НЕ знаки рівності і зовсім НЕ нерівності,
Бо ми однаково радієм дням погожим.



Ймовірність того, що я зрадію,
Коли прийдеш чи подзвониш ти,
Велика дуже, бо маю надію,
З тобою кудись гуляти піти.



Оцей веселий алгебраїчний віршик
Такий от вийшов, бо мало практики
І хочу я щоб ти приїхала скоріше
Моя найкраща в світі Балематика!


Рецензии