Не питай

Навіщо питаєш мене,
Чи я був закоханий в тебе,
А що як скажу щось дурне,
Чи зараз воно тобі треба.

Коли молодими були
Думками завжди про навчання,
Кохатись не мали коли
Та й ще щоб гулять до світання.

В поважному віці вже ти
І я постарів за ці роки,
Не можемо в юність втекти
Хоч кланяйся на усі боки.

Ти більше таке не питай,
Не треба тобі про це знати,
Ти ліпше газети читай
І вчасно умощуйся спати.
02.05.13.


Рецензии