Белые нарциссы
Як тільки сніг зійде на воду
В садочку мами на весні
Покажуть витончену вроду
Нарциси білі запашні.
Приспів: Білі нарциси – квіти кохання
Знов я приніс тобі в ранішній час.
Білі нарциси – свідки єднання,
Знов повернули у молодість нас.
Дитинство лагідне наснилось,
Немов, як в ті далекі дні,
Голівки на вітру схилили
Нарциси білі запашні.
Приспів.
Коли з тобою ми побрались,
Троянд не було й в спомині.
В букеті скромнім посміхались
Нарциси білі запашні.
Приспів.
30 апр. 13 г.
Фото взято из интернета
Свидетельство о публикации №113050107939
С теплом,
Татьяна Кутузова-Веселова 10.11.2014 00:45 Заявить о нарушении
С увадением и добром
Василий Базилевич 10.11.2014 02:58 Заявить о нарушении
Татьяна Кутузова-Веселова 10.11.2014 21:18 Заявить о нарушении