Така у нас любов

Така собі у нас любов,
Трохи не так, як має бути,
Але ми любим без розмов,
І більш нічого нам не чути.

Ми знаєм - наші почуття,
Безмежний океан кохання,
Вогнем горять наші серця,
В них однакові нам бажання.

Я знаю, пройде трохи час ,
І все закінчиться, минеться,
А може навпаки, для нас,
Нове життя тоді почнеться.

І буде знову нам любов,
І буде так, як має бути,
І буде грати в серці кров,
І буде галас діток чути.

І щастя повен дім буде,
Для нас, моє маленьке сонце,
Радість кохання принесе,
Весна постукає в віконце.


Рецензии