У парку свiжiсть...
Лунає пісенька грайливого струмка.
Все тут нове, від квітоньки малої
До свіжого тремтливого листка.
Весна буяє щедра і духмяна.
Розквітле серце зачаровує краса
Така п'янка, чарівна, первозданна, -
У сонячній блакиті небеса.
Земля квітує, і зелена парость
Потужно тягнеться у майбуття.
Весна прийшла для нас усіх на радість -
Нуртує і пружиниться життя!
Свидетельство о публикации №113050105895
Лилия Уральская 03.05.2013 10:05 Заявить о нарушении
Мыкола Ковальчук 03.05.2013 10:17 Заявить о нарушении
Лилия Уральская 03.05.2013 10:49 Заявить о нарушении