Мой родной город

Чернігів - місто історичне,
Своєю красою величне,
І тільки тут ви можете знайти
Прекрасні історичні пам'ятки.

Це і печери славнозвісні,
Собори височать у місті.
Вал-захисник поглядає,
Історію древню розповідає.

Театр Шевченка височить,
Він в нас ніколи не мовчить,
Проходять тут вистави,
Які приносять славу.

Це місто дуже-дуже гарне,
Воно було таким завжди
Це наші предки тут родились
І нам тут жить заповіли.

І ми живем тут і зростаєм,
Вчимось любить свій рідний дім
І у майбутньому плануєм
Розбудувать на радість всім.

Чернігів, місто ти моє
Єдине, миле, золоте,
Це місто буду я любити
За нього Господа молити.


Рецензии