Саотка шь пифка с брашька жь

Чао зь ты, дедка, кажешь,
Щё я й памру й ат кавы сь

Мы тут скорей уф камуФлеж
И до жыда й на й танцы й!
Ага, там купыш ты, аджэ ж,
И масла с сыром с сальцэм.

Так ты залезь есцё до й нэндз
Ув камиру с потьмамы.
И ты там вжэ ззысы ий гжэль,
И мнеска с зэльцом хвацко.

Да дэ ты взьмэш ув Светак кветк.
Да вот: це дрожжый з двадцэть?
Да хоть вам две сць бутыляк чвэдь!
Да на й батон смырдячый!

Мы тут каб есль мыту мышэньк.
Да-да! Ты схопыш пранцэй,
Ек те ущент угоняць снедзь
Таку, що скажыхш мамцы й.

Адыкалон? Так на а вон!
С амвона дек век-щак-ект!
А там а во лыжыць сукно й, щё дзед, ты, взьмесь такскактык.

Однако чорт несёт народ
Туда, дэ ны макаррэй!
Да на  фига ж нам пиць кампот!» Да вот жа-х, пыво з брагын.

А дэ кавычкый Гад знайшоф ш…
Да хрень тут Ёга сь зьняе.

Ну, пальнув пальцэм пальму зь.
Да й во: й фам 100 напалмэй.

Ну, ты нас, дет, достаныш!..
Якэй щэ й падлу й ваксы вж? Да на хоть ф срач пумагы!
Мака-син ням вамп дасць «сце» взь! 

Мяне бярозка вскалыхне.
И я вот ажываю:
Га? Танька?
Здравствуй!
Мамка?
Дам квак!

А тут изном мигаець…
А що то за зараза!
А!.. Долг жа в Вас, таварГыш:
Ты ж вчора во свиданчыв? Vel comyn комын драй-к с рань!


Рецензии