Квiтневi днi
То сонце світить, то дощі.
В саду побачив я тремтливі
Листки зелені на кущі.
Так пахкотить навколо п'янко -
Це новий день весни іде.
Мрійливий настрій спозаранку
Мене у мандри поведе.
Піду у поле без дороги,
Сліди проложу по росі,
Всі свої болі, всі тривоги
Квітневій висловлю красі.
І стане весело навколо,
Як сонце мряку рознесе.
Квітневий день, на буйних конях,
Наснагу й радість привезе.
Свидетельство о публикации №113042909866
"Це новий днь весни іде" (с)
буква пропущена "днь"
Майя
Майя Воронова 01.05.2013 09:22 Заявить о нарушении