Сонячнi гарячi промiнчики

:) так чудово було б навчитися зранку - малювати квіти й дерева на малесенькій філіжаночці кави.. чи абстрактні малюнки.. геометричні екзерцизи.. так жеж було б чудово... для тебе й для себе.. маленьким сюрпризом. :) весняне сонечко сяє та світить в моє віконечко.. :) посміхається, а на підвіконні квітне гранат яскраво червоним. Через край... :) щирості..
..любові та пристрасті. Гаряче червоний приємно матовий колір.. ніжні красиві квіти.. тонесенькі гнучкі гілочки.. Поки весна дарує чудові там миті.. пахне майбутніми кавунчиками в нашій уяві.. і їхня м'якоть свіжа і приємно солодка і чорні крапочки кісточки. :) Посмішки без межні... Загадки незалежно від часу доби... Кольорово свіже... повітря. Як намальоване після дощу, теплого та приємного і гарні капельки капають на поверхню розлитих річок у прибережних місцинах. Ну як жеж було б чудово розмалювати це все у малесенькій філіжаночці кавуськи..


Рецензии