Машама Машы

: ты дроВВ прыйНяйСИК? Гэта ш маштаб маштурбач

Мы тута грыбэмо ф чытыры фш рукит!
А дэ ж та духмяна ж ракит,
Шо Кит нават зИв бы й, забый тэбэ плит!
Ах, ек Як Маша ля мни й Ш!

Да, ну, я ны зайНейТый зусим.
Савсим-совсем не поест Поэт,
Ежели будет в Приёмной букет да самых ранних ци кветк.
Ну, шэ й цвитив!

Нам ж хтосьць тут цвиль вбив
В бивни слоних.

Нет. Сен-Жер-Мент, ты лави Х майментк.
Эта дравишьки не це.
Ну, што Асадаф палож на ставбе ль
Прам-такКИ ЗЬ дажэй ля й Бейль.

Нэндзавкы дэся любылы ж людэй.
И навыць карм стала лехч,
Кали-кахда да любиля дзед Вась
Нека ш таки да Латаць.

Киньце-падкиньце ля мне рушники ж!
Эт Кижи ВатСана, ХИ Ж.
Дашына мама-таКИ СЬ прам и Киск.
Як-как ий маци тэй Рыпк.

Я дэкалону нальлю на грудзи!
Вырастуць хай мни груздзи-к!
И вот дэкаБРскый чы Кый долитиль хоть дэ до някых квыткив.
Дэка ж гармони в долони ля кишц.
Шо вы хациця ат циць.

Так шо Дивятка ТоБи й
Гонды й уйСройИХт загсСцит
От мракобесынь жыдифськ.

Так шо, да, я вид зрабиль,
Що а ны, ну, ныну згриб К.
Гот пак нарот любэ Крот!..


Рецензии