Щастя
А не розуму творіння,
Ця розумника заява
Прозвучала від не вміння
Зрозуміти що уява
Вияв розуму людського,
Щастя ж аура яскрава,
Добрий настрій для будького.
Може щастя хтось не хоче,
Його розум не сприймає,
Люд у відповідь регоче,
Щастя аури бажає.
У щасливої людини
Настрій розумом керує,
А уява та щоднини
Недосяжне щось малює.
Хай би щастячко напало
Скрізь й на кожную дюдину
І в полон усіх узяло
У щасливую родину.
29.04.13.
Свидетельство о публикации №113042903962