***

Проходять дні. Країна в кризі,
Мов корабель в північній кризі.

Не вабить осінь революціями.
Навкруг – духовна проституція.

Засохли пензлі у стакані.
Мовчить в кутку фортепіано.

Завмерли сумніви й гризоти
Перед черговим поворотом.

Березень 2006


Рецензии