Пастораль

Деінде, не у нас в Європі,
Тече широка, мов Дніпро, ріка.
На березі її красуні-гопі
Захоплено танцюють гопака.

Цвітуть над річкою біляві вишні,
Пасуться на травичці корівки.
Дівчата веселяться, з ними Крішна,
Вечірнє небо й широчінь ріки.

Панують у повітрі тиша й спокій,
Лунає сміх і чарівні пісні…
Ото чкурнути би туди з Європи!
Та жаль, це можна тільки уві сні...

Серпень 2005 (после просмотра книги С.Наливайко "Індоарійські таємниці України")


Рецензии