Що пожну

Мені чомусь  тебе так шкода
Завжди  одна,  сама гуляєш 
Коли  очей в нас  погляди стрічались
Журбу самотності в тобі я відчував


Украду від холодних ночей  я тебе
І самотність розвію по вітру
Що любові нема ти мене не кляни
Стану братом тобі я найкращим

         Пр 2р
Я хотів щоб забула ти смуток
А попав у полон  твоїх  чар
Як осиковий лист я тремчу
І ховаю свій погляд очей від твоїх
Щоб не знала як тебе я хочу

 
Зараз тебе прошу,
Тільки правду скажи
Твоє серце так само як моє
Без тебе вже не може одне
І кохає все більше і більше
Згідна ти  пара бути мені
Вальс в любові  пройти наші літа
Так боюсь що ти скажеш мені
Який вирок  від тебе почую
А я  хочу обіймів твоїх

      Пр 2р


Рецензии