I мало бунтувати. - Прийшов Час
Ми стоїмо, ми й досі на помості,
Напівзабуті і напівживі.
Ми стоїмо - в серцях немає злості,
Ось тільки нерви - де там тятиві.
Ми стоїмо чужі у власній хаті,
Охаяні, обпльовані, німі.
Ми стоїмо потужні і затяті,
Пильнуєм світло в крижаній пітьмі.
Затравлені, змордовані істоти
Жах небуття легенями п"ємо.
Бо Україна дихатиме доти -
Допоки ми за неї стоїмо.
(Тарас Петриненко)
І мало бунтувати. Прийшов Час
Боротися суміць, перемагати. -
Бо в нашому житті твій Дух, Тарас,
А в серці лине пісня наша - Мати...
(29.04.2013 року)
Свидетельство о публикации №113042911234