Перетворення

Вставало над лугом сонце,
Без перепон котилось.
Зайве питати: "Що це?!"
Навколо все так змінилось...

Враз вітряки заскрипіли:
Так розгортали крила.
Тумани ще не втомились.
Тиша? Ніби бриніла...

У велетів - бронтозаврів
Перетворились коні,-
Ноги наче підпори,-
Виросли лише в полі.

Легко туман зникає,-
Близько кує зозуля...
Сонце скотилось,- за гаєм,
Мов розпечена куля.

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.