Yinivershin заставка 1986

Tin newero sactinel leven, leven
U trint facte blu, inderskay
Te velende com goopfac trees.
Goodet ametloo!

Fanter:
Wan - Sanoop Cleide Ret
Too - Ratpor Toop
Freett - Opocteste Asce
Fayi - To be en exesanderas!


Рецензии