Я тебе не примушу
Ти мій день, світлий сонячний день
А ніч, ніч думками тривожить
Де ти є що з тобою ти с ким
Пр
Що чекає мене так хочу вгадати
Тільки ти, другу знати не хочу
Мірять життя, днем вчорашнім не буду
Любов прийде твоя і постукає в двері
Не серджусь я на тебе ніскільки
Я зустріну тебе посміхнусь
Винуватий за вчорашній я день
Що ходив а ти спокій не мала
Не примушу я тебе любити
Живи так як собі ти бажаєш
Вільно легко лише хочу щоб поруч
День майбутній зі мною твій був
Зрозумій тільки ти тільки ти
Я ждатиму тебе
Угадай що матимеш ти
Любов вірну мою
А мені що чекати від тебе
Не знаю
Пр
Що чекає мене так хочу вгадати
Тільки ти, другу знати не хочу
Мірять життя, днем вчорашнім не буду
Любов прийде твоя і постукає в двері
Свидетельство о публикации №113042803845
Спасибо.
Волиняночка 28.04.2013 23:57 Заявить о нарушении
Василий Груст 29.04.2013 00:24 Заявить о нарушении