Рыцы в нагавыцы тут дед накладв

Хто ж то вдарыв по фаб-рыцы
Да вертолётная аж…
Да так но бывает ли, х,
Шоб да з лиха й беда!

Лито йидэ в каменцы:
Как цёпл бо зь в жыда.
Кали, ну, кагда
Да й ий окна зай-драйф.

А мы тут цыфыр-блах-ьтих-ком
Да и всех пай-здый-май.
Ну,  ток и, х, пах-ках-сфай-Е Ж сам дазе й чыйсла ж!

Да й адна жа в пранц ежа-та:
Но с два ах-гурка.
Ка, х, нешня, яй-еш-ня та щэ й влад щэй навар-т.

Не прахо-дзиць и дня, ха, жэ,
КАап шоп дзед не сымаль.
Мы но ий зай-май-емсь шо ж ем сь адна кашк.
Да, нгу, й аднакашк!

З эМГэУх и, х, БГУРКа К.

Зды-Мак –
Сённяшни ранк! С шы-сци да й вась-мак Х

У-ф-Чора бымш дощ!
А ясна ци вамп?
Лы-сцё зь ветр зжы-гам. А шо ля нам шкварк.
Штраф?

Шла Маша ша й ф шкап Ф!..


Рецензии