Так шо ж озна-чае чай да па-мас-ква?

Мы тут шось про буськы казав.
А дэ. Шо-к. Ныма. –
Так ты вжэ шо, бильМА Й соби пой-вый-мафш? –

Ну, ек-то ьТы Тамкы…
Зном матОМ на й Мать?
От Ангел у Васькы вш! Сов-сем, блин, шиза!

А мы зном хочым жраты.
Ну, О, ььо тут в вас
Ха, аж тры бы ж знакы й… едри ж хна пынька!

А ныц, да, ны бачу!
И шо-то за рань…
АнхИХбинка я ли й. Да не, вроди, ш пак.

Ну, от вот шпака ж мы ш
Влад, вродзе, сни-маль.
Вець цыфра видна фся зь. Да й и зь ф сто й карат.

А, ы, так быВВаЕйць, шоп ейць ныць на й паск?
Так есшай на Ласофцы й
Та й втай кый сфий в драк.

О так Дох-Тур Вах-Сон
Зном влад загсСыкПайм.
Ах, времь ин-тэр-ната! Шо робыш ты з нам!..

В когося й Наташа
Азота напхайсь!
Бо ж мы жэ тава-рыш таво тав-каЧА Й,
Чый батько с татарый.
Да й, видь, з рылов-чан.   


Рецензии