Шо робымо з дидком

Команд-вам пташкы ж

Зозуля кукуе! – А ты шо робыв? –
Ну, ек… прыкурвав ш.
Дав курвам вавкив. –

Так ексь ныкультурно!..
Ты ш гондэ ны в Тышк.
Бо ек-то пры курах
Здый-маты й ста-рых.

Так-так. Добрэ, прыдурок!
Я ш маты дам псих!
А ну-ко росшнурувай
Сыночка ля мни!

Эй! Ян! Ну-ка ф кухню!
Найижся ж ля мни!
А то взев цыбулю щэ й диду пуд нис! –

Да. Нэсла баб Верка
Тут, вроди, в выдри ж
Молозывав скэлька. И мы даж пудйив.


Рецензии