От я-кыйи пей-за-жыкы

Мы гондэ вам впаражы.
А то нас за товаришей
Вжэ й ны й счытають жыды.

Так вам о ж речька ий Каменка! –
Шо гэто ты мни плыты?!
Дэ яка гондэ занавес?
А ны фиГА Й ны й в Пытрив!

Ну, то дай хоть огарочка!
Ну, колы ты й прыкурыл. –
Да. Дам. Но зарыкы ты пощытай но пляшкый.

А то натто хвайНынькый,
Бачытэ, О, гондэ ш кый.
Шось наздыймав, однако, жэ а ны до жэнь  ны вшмалыв т.

Бо шось прывязалы вжэ
Там О ф колодязы, згынь. –
Да. Ны дрова вызэм. А оно масла на дэнь.

Рыбака споймалы вытэ. –
Да. Ну, как жэ: во плит ш. –
Ах, згоры ваша матёнка да на вылыкдынь от свичк!
 


Рецензии