Мы думав, шо ны гондэ

ПупЛигКохВахцт фсё То,
Шо знаЮць токо ш морды
А бы из ничаво.

Мы пырысмыкав тоны!
Ис сбор-никак вав СБор Ж.
А тута нам гав-Вор-РакЦь, що так но робыць Рак Ш.

ПроЩайТе! С Новым ГодОМ! -
А гэто що вжа в Вась! -
Ну, так от. Щось такое зь: ны сниг, а ны й пурГА Й.

Пан чобаты здыйМАЙяф.
Пырыд абойм жыда.

А!.. щэ хатыш суда б?!
Да нэт. Тут ныкакда.

Так там О У? Чы й з А вш?


Рецензии