Усё поспиваемо мы с рыловчань

Но а ныма колы й спать

Как ныне збирался премудрый Кащей
Пойти дэ в РавНины Ид.
Да вот шося рапТом зробысь ф голови й:
Шо! Шэ ий спати тобе?!

И Нина равнивая кажэ тут мне:
Да ты вжэ зусим жэ засэрсь!
Ах, да. Штаны у мэнэ Гали фэ… А я оно кашы впэр.

И мусыш робыты шэ й шойСИК такэ зь.
Ек люды, ну, всекы весце вш.
Посияты шь треГА Й дэ ф ГАЙ Гаянэ: ПЕЙ, Рыбинка! Ешь!

И, да, Бриха-Спати пошла й пак спатк.
И в бани була уфже жь.
Осталось но трошиЧКи ш: с киш коб кишк…
Да й накормыты  й кышэчк.

Ах, хто нам подоить да шэ й Ив коб с петь!
Да дэ.
Ты возьмэш до й сэрць
Всекы нечысти, шо с полей
Доносятся до чы гушэй.

Влад гово-рымо : Рым пав вэсь!
В цэрКвах вжэ ж квах ныкак, Х.
Вси й помынаюць оно зь Хрыста й.
Вси справлеють поста.

Так шо там за Ида ф тыбэ, сусед? –
Да так…
Игдра с силь цип ексь.

И Дерево гнэтьця шо мае сыл:
Жызнь цэ гэто Высильль!

Зрижмо ш послидныйи лип.
Хай згаснэ хоть свит. – Ну, шо Вы! Так идэ зь Саск! Надоть шёп шлёп срак ф мразь.

И ВЖЭ НЫ ОСТАЛОСЯ А НЫ ПЫНЬКА,
ШОБ А НЫ ЗРИЗАВ ШО ТАК Ж.

Шихля ж чы жыда быра:
Дак деньк нет, х, на драва ж!

...Ну, О, шэ ж шось е дэсь в людэй.
Хоть с пара бырэзк. -
Хэ! Ну...
На сочку!

Машыны ж ны жуть.


Рецензии