Мне любов тут гондэ прошыпила

Прошэм пана выпыты за пшык!

А я вжэ збыраюсь на Вкраину ж.
Нужын бо ж я ж навытькы щэ  й йий.
Дэся одозвався ш журавлиный
Прамо-ткы, однако, Божый шып. Хо! Куды нас хокмы завылы й!

Да, а я ж шэ ж ны познав ий бины.
Ну, типа бин-ладана соби.
Ах, яка высэла ты, чуш-бинка,
Ек-колы хоть дровк жыдкам вколы.

А я гондэ завыршаю писню.
Гой, да й щэ й послидную, дывы.
Що ж я так соскучывся по Инцы й, що плывэ аж з НаберЕжн Чел-Нинк.
Да, чела я. Да, но учэник.

Зарэ вам я роскажу про Свынэй,
Що збыраютць в Горкы з Довська йты.
Да вот ны с того вжэ, быццам-бык-сам. А до, О, Огова из Брод-Нисс.

А дэ Биг родывся, знають СМИлны й.
В СМИ жэ бо жэ видають усих.
Навыть О такых, ек Васька Брылык. Що бо лыкнув с пранцакы й горилк.

Сакавиты май мий! Шо ж я дыкый.
Ну, чого быжу од глаз людских.
Да. Но бо од Лэси ж Украинкы
Понял я, што й бей-ла-русы ш мы. Дэмис Русис тожэ, значыть, билый.
Ну, хо, бо й Руссо нам трошкы ш свий.

Ну, так шо. Так бей, блин, всиъх жыВВых!
Трэба ж прошлэ выняты ля-к жыдк.
Ну, шоб шо хоць влыты да у шлык.

Прошлае ш усих пак навучила
Но-оно да только с Только в псих: хай лунае отблиск чаравниц щ!
Ну, о тых, що в нэби молодых:
Пый горилКУ Ш да но в Нэбо кый.

ПырыВив з литовского
Блатный.

Ну, О, Ярослав щэ й Евдокимов
Евы й Кимы
Подарыв гаплык.

Ну, я подыхаю од усих
Нашых ш писён хвайНыньКых, ек ких.

Бо жэ пена йдэ аж О од деда:
Помырае ципа зе СтаРИК.
З рай-спой-кома комнат мы ш найивсь. Староста мы в Рил К.

Чуш плытэмо – ходымо ш быс кирк. Но найшлы заржав-ляну й сокирк!


Рецензии