О! ты бачыш, нам щэ й пышуть рэцКИ СЬ!

Да ны можэ буты. Я ш здурив.
А! Товди, напэвно, вжэ ж ны й пивноч.
Так но, полу-спы-нок ув паршивць.

Да. И завершаю я, дружыно,
Всэ шо шэ нывлад тут доробыв ш.
Так и сныцьця: нэндза йидэ в Вивны. Да й с Пытром! Ий с чэй-майдан горилк!

Но чого ш то пак тут ходять свыны.
Да до дыржанцив да мохранцив.
А! так, значыць, зном звонок пост-лид-ный. Ну, О, пист пут хвист,
Колы ты в Лидк.

Дак вколы хоть с пару во гуркиф!
Мо, хоть уфбоку ш дэ заболыть.
Вэльмэ-натто-бардзо ззисты ш сильк. Да  й хай грай-еъх, Божы ах-пех-цит.
Можэ, дэ вкраинку да впех в цвит, К.

Ась? А ныц ны хо бильсь в лаборив
Щэ з раз заробыты с пар цистит?
Язвый! Та й з гай-стрит!
Шо нам гондэ некы щэ й рвачи. Иш, блин, наложылы хала-тив!
Ну, пробачтэ, колы вколы й в писк.


Рецензии