Тобi не ворог
З обіймів своїх тебе не відпущу
У дверей твоїх стоїть моя любов
Я є не ворог
Який у мене шанс тебе любити
А зараз в скронях пульс неначе кроки
Дві пори року в серці відчуваю
Цвіту і від морозу облітаю
Руку назустріч люба ти подай
Твої обійми щоб лягли на плечі
І поцілунок пестив твій мене
Від тебе я так хочу небагато
Пр 2р
Люблю тебе і запитаю прямо
З обіймів своїх тебе не відпущу
У дверей твоїх стоїть моя любов
Я є не ворог
Який у мене шанс тебе любити
Останься зі мною усміхнеться луна
І зорі тобі прошепочуть останься
Темна ніч на дворі теж попросить тебе
І я тебе благаю якщо любиш останься
Більш немає кого попросити за мене
Як не любиш, люби як не любиш, люби
Якщо любиш, останься
Пр
Люблю тебе і запитаю прямо
З обіймів своїх тебе не відпущу
У дверей твоїх стоїть моя любов
Я є не ворог
Який у мене шанс тебе любити
Свидетельство о публикации №113042810305
Наталия Шигачева 28.04.2013 23:31 Заявить о нарушении
Дякую що завітали в гості
Волиняночка 29.04.2013 00:01 Заявить о нарушении