Благовiщення

Благовіщення - це блага вість, -
Лікує душу, гамує злість.
Гармонії, добра прагне єство,
В духовності життя щоб наше йшло.

Благовіщення - нове життя,
Нові надії і почуття.
Природа пробудилася від сну,-
Всі радо зустрічаємо весну.

Років прожитих відкинем груз.
Хто у весняній ріллі загруз?
Ще довго нам топтати ряст,
Бо Благовіщення лікує нас!


Рецензии
А життя нового чекаєм кожен день...

Валюша Александрова   01.05.2013 10:36     Заявить о нарушении
Дякую, що заглянули на сайт! Хай повниться добром і любов'ю життя.

Мыкола Ковальчук   01.05.2013 11:01   Заявить о нарушении