Три цвета любви
Біла троянда - початок кохання,
В наших сердцях зародилась любов.
Ніжні слова, поцілунки до рання,
Разом зустріли ми сонце в гаю.
Нам соловейко співав до світанку,
Взявшись за руки до міста пішли.
Ти на роботу я на навчання
Наш поцілунок до зустрічі мить.
Три цвета - любви.
Белая троянда - чистая любовь,
Знать стрела Амура не минула нас.
До рассвета вместе нежные слова,
Солнышко встречали на опушке мы.
Пел соловей на пролёт до рассвета,
Взявшись за руки в город мы шли.
Ты на роботу, а мне на занятья
Наш поцелуй и "до встречи пока."
270413 В. С. Войтюк.
Свидетельство о публикации №113042709851