Лiхтар

І знову сам, і знов сліпий ліхтар
Щось виглядає в темряві нічній,
Я відчуваю знову той тягар,
Який колись все ж скинути зумів.

Наллю у келих білого вина,
Цигарки димом затамую біль,
Заплаче, затремтить в пітьмі струна,
По нервах проповзе змією хміль.

Мелодія сердець більш не звучить,
Затихла, мов обірвана струна,
Лишивши в пам'яті коротку мить,
Коли в серцях обох цвіла весна.

То осінь в наші забрела сади,
Дощем холодним ллється по щоці,
Змива стрімка вода твої сліди ,
Твого тепла не чую у руці.

І знову сам.Ліхтар.Терпке вино... .
Та раптом вітер сон мій розігнав.
Твоє обличчя  бачу мов в кіно
Зі мною поряд.То я просто спав?


Рецензии