Без тебе

Мені так важко
без тебе.
Не відчувати, твого
подиху душі.
Дотик твоєї руки.
Погляд, таких
рідних очей.
Я не можу,
без тебе.
Коли розділяють
нас кілометри.
Я так хочу до тебе,
обійняти хочу тебе.
І не відпускати,
вже ніколи
не відпускати...

25.04.13.


Рецензии