Бiла пiна тендiтних пелюсток
Шепотить про красу й почуття,
Пряний дух в чистоті надвечір’я
Входить благістю в Сутність Єства.
Сонце мало-помалу спускаючись
Теплим Світлом на хмари буття,
До Землі промінцями торкається,
Промовляє Любов’ю в серцях.
23.06.2012
Свидетельство о публикации №113042704643