Людина розправляe бiлi крила
Людина піднімає вільні руки,
Людина переходить через Вічність
В Майбутнє, де немає сліз і муки.
Людина долучається до Неба,
Душею розлітаючись по Світу,
У всьому впізнає відлуння себе,
Даруючи Любов усьому чисту.
Людина розправляє білі крила,
Відчувши Дух, поєднаний з Душею.
Людина розкривається як Сила
Життя і Світла, створена Землею.
19.06.2012
Свидетельство о публикации №113042704619